Alle bestellingen die door ons worden verzonden, worden zeer zorgvuldig gecontroleerd. Mocht het desondanks gebeuren dat u niet tevreden bent over de ontvangen goederen, dan kunt u deze binnen 14 retourneren. Producten moeten in originele staat zijn en mogen – uiteraard niet beschadigd zijn. Indien u de gehele bestelling retourneert, ontvangt u het bedrag inclusief verzendkosten retour. Indien u een gedeelte van uw bestelling retourneert, ontvangt u de waarde van de geretourneerde artikelen retourneren exclusief de verzendkosten.

Superdesinfecterendehandgel.nl (onderdeel van Mutando non Mutor B.V.) levert alle artikelen met garantie, die van het betreffende artikel verwacht mag worden. Artikelen die speciaal voor u zijn besteld, kunnen niet omgeruild worden. Reeds geopende artikelen worden niet retour genomen en worden ook niet terugbetaald.

Indien een artikel bij aankomst beschadigd is of niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u het betreffende artikel in originele verpakking, met een retourformulier én factuur binnen 14 dagen retourneren, met ingang van de factuurdatum. Het retourneren van artikelen dient altijd gefrankeerd te gebeuren. Ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd of de hoge kosten voor ongefrankeerde verzending worden verrekend met het retour te ontvangen bedrag.

Kosten retourneren

De kosten voor het (gedeeltelijk) retourneren van uw bestelling zijn altijd voor uw rekening. Wij adviseren u om uw bestelling altijd via een pakketdienst met track & trace code te retourneren zodat uw pakket traceerbaar is. Wij adviseren u om uw track & trace code te bewaren totdat u van ons een bevestiging hebt ontvangen dat uw retour verwerkt is.

Retourzendingen

Voor het retourneren van een product of bestelling verzoeken wij u vriendelijk om vooraf even contact met ons op te nemen. Als de retourzending in de originele staat bij ons aankomt zal uw aankoopbedrag worden teruggestort (binnen 14 dagen). Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de verzendkosten niet teruggestort. Voor het retourneren van artikelen en/of productreclamatie kunt u onderstaand adres gebruiken:

Superdesinfecterendehandgel.nl (onderdeel van Mutando non Mutor B.V.)
Ampsen 8
7608 MN Almelo

Herroepingsrecht

U kunt uw bestelling binnen 14 werkdagen zonder reden van opgaaf herroepen. Uw bestelling wordt dan geannuleerd. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Is uw bestelling inmiddels verzonden, dan kunt u deze terugsturen. De verzendkosten zijn in dit geval altijd voor rekening van de koper.Reeds geopende artikelen worden niet retour genomen en worden ook niet terugbetaald.

Vragen

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om u zo compleet en correct mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch nog vragen, opmerkingen en/of klachten hebben dan verzoeken wij u vriendelijk om ons contactformulier in te vullen .

Verdere voorwaarden zoals bijvoorbeeld ons privacy statement en cookiebeleid vind u onderaan elke pagina.